• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 17:00u besteld, met 3 werkdagen in huis
  • Biologische wijnen
  • Altijd direct van de wijnboer

Over viaVIÑA

Goede ideeën beginnen vaak met een goed glas… zo ook het onze…

Een goed glas wijn op z’n tijd hoort erbij voor ons, ook al kiezen wij -Leonie, Sylvia en Janneke – voor een bewuste leefstijl. Bewust genieten is belangrijk, maar hoe weet je nou wat er in wijn zit, wat wel en niet natuurzuiver is en ook nog eens heerlijk van smaak? Toen we op zoek gingen naar de ‘perfecte wijn’ moesten we hard zoeken. Toen besloten we het zelf te gaan maken: een goede, eerlijke wijn zonder onnodige toevoegingen. Niet meer dwalen voor een schap maar weten wat lekker én goed is! Zodat jij bewust kan genieten van natuurzuivere wijnen. Met een goed gevoel!

Mindfully crafted wines

We kennen elkaar uit een ondernemersclub en besloten onze kennis en krachten te bundelen om samen onze ‘mindfully crafted wines’ te gaan maken! Sylvia vanuit haar e-commerce achtergrond, Leonie vanuit branding en content en Janneke heeft haar sporen verdiend als wijnmaker en al ruim 20 jaar ondernemer in de biologische en fair(trade) wijnwereld met haar bedrijf Intense Wines. Het maken van een wijn die al onze viaVIÑA garanties matcht en ook nog eens lekker is was een grote uitdaging. We zijn er dan ook extra trots op het resultaat: een collectie zuivere, eerlijke wijn vol van smaak!

Onze droom

We hebben een droom en dat is heerlijke natuurzuivere, biologische wijn beschikbaar maken voor iedereen. Wist je dat slechts 5 % van de wijnproductie biologisch is? Dat willen wij in de komende tien jaar graag laten groeien naar 25%.
En dus willen we een ander geluid laten horen en weg te stappen van massa productie maar de liefde voor het maken van zo’n mooi natuurproduct – samen met onze wijnboeren – terug te brengen. En daarmee een nieuwe standaard in het wijnschap te brengen. Wijn waarvan je weet wat er in zit; puur natuur zonder chemische toevoegingen, suiker of sulfieten en gemaakt zonder de natuur uit te putten. Wij noemen dat ‘mindfully crafted’ wijn 
waar jij bewust van kan genieten!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van viaVIÑA. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste viaVIÑA vibes in je mailbox.

Join the movement!