• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 17:00u besteld, met 3 werkdagen in huis
  • Biologische wijnen
  • Altijd direct van de wijnboer

viaVIÑA in de media

Wij vinden het heel bijzonder wanneer experts onze wijnen willen onderzoeken of beoordelen. Voedingstechnoloog en hormoonexpert Ralph Moorman onderzocht onze wijnen. Hoe kunnen ze de ‘minst ongezonde wijnen’ zijn?

 

De favorieten van Hamersma 

Wijngoeroe Harold Hamersma beoordeelde onze wijnen. En hoe! We kregen gemiddeld een 8,5! Hoewel smaak subjectief is en persoonlijke voorkeuren kunnen variëren, sprongen onze wijnen er goed uit en konden ze zijn lof oogsten!

Bijvoorbeeld, onze Sparkling Sky Cara Reserva kreeg een 8,5 met daarbij ‘de kurk gaat de lucht in en presenteert krakend fruit, limoenen, witte besjes, ziltigheid en groene appels. Drive, direct en droog.

Onze frisse Walk in the Woods Sauvignon Blanc kreeg een 8 met daarbij ‘een mooie boswandeling en dan tref je passievrucht, grapefruit en limoen plus een lekker schaduwpartijtje om even rustig af te koelen’.

Onze Walk in the Woods Chardonnay Moscatel scoorde een 8+ met de woorden ‘Allemansvriend-wereldreiziger-international chardonnay is in Valencia neergestreken en liep daar tegen de hoogstdruivige, ananasrijke, met honing flirtende moscatel aan. Levert gul en sappig wit op met een lekkere vulling’. 

Ook onze Walk in the Woods Bobal kreeg een 8,5 met de review: ‘Bobal zoals we die graag in het glas hebben’.

Onze hele Beautiful breeze lijn kreeg een 8,5, gewedig! De Grenache & Vermentino: ‘Frisse wind, fijne wijn. Gul gevulde blanc, uitpakkend met perzik, abrikoos een paart peer, gemberzoet en pinkelende zuren.’

Onze Grenache & Syrah rosé is volgens Hamersma een ‘gesoigneerde zuiderling. Rosé met een fris karakter. Helpt om het karakteristiek pepertje van de syrah wat te blussen Prettig, meegaand maar verre van onbenullig.’

Onze Pinot noir valt volgens Hamersma in ‘de nieuwe wereldstijl. Rond, vol en rijp rood en zwart fruit, sweet spices en aaibare tannines. Goed gemaakt.’ 

Lees hier meer over de beoordeling!

Ontdek viaVIÑA in de pers

Lees wat de pers zegt over onze missie en unieke biologische wijnen. Ontdek onze laatste vermeldingen, recensies en nieuwsartikelen. Leer meer over onze reis en passie voor eerlijke, natuurzuivere wijnen, die de aandacht trekken in de media

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van viaVIÑA. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste viaVIÑA vibes in je mailbox.

Join the movement!